Notícies

Martorelles acull el VI Torneig Vallès Visió

20150602torneigvvMartorelles serà l’escenari de la 6a. edició del Torneig de Futbol de Vallès Visió, que enguany canvia de dates i se celebra aquest mes de juny. El CF Martorelles serà l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, en el què hi participaran els equips de futbol de les categories benjamí i aleví dels municipis del Consorci Teledigital Mollet: el CF Mollet UE, CF Parets, CF Montornès, UE CF Montmeló (aleví), Sant Fost i dos equips del club amfitrió, el CF Martorelles.
El Torneig arrencarà dissabte, 6 de juny, a les 16 h. i s’allargarà durant tota la tarda. Les semifinals i els partits classificatoris es disputaran diumenge al matí, mentre que les finals començaran a les 13.30 h., en categoria benjamí, i a les 14.30 h., pel que fa a la final d’aleví. A partir de les 15.30 h. es lliuraran els trofeus als equips guanyadors, i també a la resta de participants. Com a novetat d’aquest any, el CF Martorelles i Vallès Visió premiaran, amb una distinció especial, al porter menys golejat, al màxim golejador i al millor jugador del torneig.
Les finals del torneig es podran veure per Vallès Visió el mateix diumenge, a les 20 h., i també pel web www.vallesvisio.cat.