Martorelles amplia la seva àrea de votació pels comicis del 14F

L’espai del Celler de Carrancà de Martorelles és converteix en cada comici en un col·legi electoral. Ara amb aquestes eleccions del 14 de febrer s’ha ampliat l’àrea de votació en tot el recinte. El municipi compta amb tres seccions per això s’ha fet una distribució d’espais. La secció 1 serà en el Celler on hi haurà tres meses. L’altre espai és la Masoveria, on abans hi havia el Casal d’Avis i el servei de bar, i serà on s’hi instal·larà la Secció 2. I ,finalment, la Sala Polivalent, a la part de baix, s’ubicarà la Secció 3. L’objectiu es fer un espai segur perquè els ciutadans puguin exercici el seu dret a vot.

L’Ajuntament de Martorelles també instal·larà un planell amb informació de les seccions i hi haurà una persona que atendrà els dubtes dels ciutadans.Unes mesures que per l’Ajuntament de Martorelles implica un esforç.

Per l’Ajuntament de Martorelles l’objectiu d’aquestes mesures és garantir la seguretat tant dels membres de la mesa com els votants a l’hora d’exercicir el seu dret a vot.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail