Martorelles aprova la creació del Consell d’Esports i el Consell de Salut

L’Ajuntament de Martorelles ha aprovat la creació i els reglaments de dos nous espais participatius, un consell d’Esports i un Consell de Salut. El Consell d’Esport serà una eina que ajudarà a les diverses entitats esportives a compartir idees i a comunicar-se millor amb l’ajuntament. Pel que fa al nou Consell de Salut, serà més transversal i tindran cabuda, a més de l’àmbit sanitari, altres agents com per exemple els educatius.

També s’ha aprovat el reglament de funcionament del Consell de Joves i Consell de Gent Gran, ja actius des de fa uns anys. La proposta ha comptat amb el suport de tots els grups municipals.

Al ple, que s’ha celebrat al Celler de Carrencà per tal de complir les mesures de seguretat sanitàries, també s’ha aprovat una moció per sol·licitar al departament de transports i mobilitat un estudi per la creació d’una línia de bus exprés. Aquesta uniria els municipis de la Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost amb Barcelona.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail