Martorelles aprova l’ampliació de l’edifici de l’ajuntament per millorar-ne l’accessibilitat

Durant aquest ple es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia. Un dels temes més destacats és la modificació del Pla Urbanístic del municipi per incloure la parcel·la de l’edifici institucional de l’Ajuntament. Es tracta dels terrenys de la part del darrere del consistori, on actualment hi ha un aparcament de vehicles. L’objectiu és ampliar l’edifici ja que a hores d’ara, asseguren que fa falta més espai i presenta problemes d’accessibilitat. El punt es va aprovar amb l’abstenció dels Comuns i Units per Martorelles i els vots a favor de PSC-Més Acció per Martorelles i de l’equip de govern.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail