Martorelles aprova un Pla d’Actuació Municipal condicionat per la pandèmia de la Covid-19

La biblioteca Montserrat Roig de Martorelles es troba ubicada enmig d’una urbanització. La intenció de l’equip de govern és traslladar aquest equipament a la Masia de Carrancà, un edifici que es vol rehabilitar per acollir altres serveis municipals. Aquestes propostes s’inclouen dins el Pla d’Actuació Municipal, el PAM, que es vol desplegar durant aquest mandat. Aquest és el segon pla que s’elabora a Martorelles i per primer cop s’ha comptat amb la participació de la ciutadania a través d’un procés participatiu on s’ha pogut recollir les seves propostes.

L’aprovació del Pla d’actuació municipal va ser un dels punts del ple que va generar més discrepàncies. Prova d’això és l’aprovació amb els vots a favor de l’equip de govern i els vots en contra de Martorelles En Comú Podem i la portaveu socialista. Lamenten que els grups de l’oposició no han pogut participar en el procés d’aquest document i consideren que manquen actuacions en àmbits com el de l’educació.

Per contra, Units per Martorelles i el regidor adjunt Octavi Mill, de la coalició entre el Partit Socialista i Més Acció per Martorelles s’han abstingut i proposen fer un seguiment per revisar el compliment d’aquest pla.

El document es va enllestir el març just a l’inici de la pandèmia pel coronavirus. Segons com evolucioni la crisi sanitària hi poden haver modificacions en funció davant les necessitats que tingui el municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail