Martorelles aprova un pressupost per a 2022 pendent d’incloure una partida pel projecte del Barri Antic

L’equip de govern de Martorelles ha aprovat el pressupost de 2022 que serà de 9.750.000 euros. El document arrossega les inversions ja previstes en el pressupost d’aquest any com la construcció de l’espai ‘La Vinya’ o la nova passera del carrer comerç que connectarà amb la plaça El•líptica. D’entre les actuacions destacades d’aquest pressupost hi ha una partida de 190.000 euros per reasfaltar el Barri Sa Riera dels quals 40.000 euros són a càrrec de l’ajuntament i la resta, 150.000, seran a través d’un crèdit amb la Diputació de Barcelona. També, l’equip de govern té previst una partida de 125.000 per la millora de l’enllumenat del parc de Can Sunyer i una altre partida de 30.000 euros per la comprar de l’equipament informàtic i programació. Per ara no s’inclou la reforma del Barri Antic, del carrer Sol, Núria, Sant Joaquim, Can Sunyer i Mercè Rododera. Tot i que no s’inclou en el pressupost inicial de 2022, l’equip de govern té previst destinar un milió d’euros per aquest projecte que s’afegirà en el transcurs del primer trimestre de l’any que ve.

A més, l’equip de govrn ha exposat les accions que té previst fer per rebaixar la quantitat de romanent del que disposa, més de quatre milions d’euros. Segons un informe de la Diputació de Barcelona s’aconsella rebaixar d’aquesta quantitat. L’equip de govern ho farà a través d’amortitzar els préstecs. El pressupost s’ha aprovat amb els vots favorables de l’equip de govern i units per Martorelles, l’abstenció de la coalició PSC-més acció per Martorelles, mentre que Martorelles en Comú hi ha votat en contra

El pressupost també inclou una dotació econòmica per l’àrea de joventut per fer diferents activitats com l’esquiada o les sortides culturals. De fet, des de fa un any no s’han dut a terme activitats per aquest col•lectiu a causa de la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail