Martorelles aprova una modificació de crèdit per a millorar el polígon, entre d’altres

La modificació de crèdit que ha fet l’equip de govern de Martorelles permetrà dotar econòmicament projectes que seran importants pel municipi en els pròxims anys. D’entre les actuacions hi ha la construcció de la passera que unirà la plaça El·líptica amb el carrer Comerç. Aquí s’han destinat 200.000 euros. Els tècnics del Consell Comarcal ja han presentat la maqueta. A més, també s’invertiran uns 50.000 euros en els treballs d’arrenjament que es faran a l’entorn de la zona.

Un altre dels projectes que ja ha rebut dotació és la pavimentació de l’asfalt de tot el polígon que es preveu iniciar d’aquí a tres o quatre anys i està consensuada amb els empresaris de la zona. Ara s’ha iniciat la dotació del projecte amb 250.000 euros.

També s’ha dotat amb uns 200.000 euros el projecte de construcció d’un pas per a vianants a la zona de Can Puig que connectarà el nucli urbà amb el polígon. Aquest projecte es farà conjuntament amb la Diputació de Barcelona. La modificació de crèdit s’ha aprovat amb els vots favorables de l’equip de govern i la coalició entre Més Acció per Martorelles i el Partit Socialista. Units per Martorelles s’ha abstingut i els Comuns hi votaven contra.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail