Martorelles celebra el seu primer ple de forma telemàtica

Amb aquestes paraules ha començat l’alcalde de Martorellles, Marc Candela, aquest ple ordinari que s’ha realitzat per primera vegada en el municipi de forma telemàtica i convertint-se en el primer consistori del Baix Vallès en fer-ho. El ple corresponent al mes de març es va haver de suspendre pel decret de l’Estat d’Alarma i ara s’ha pogut realitzar utilitzant la tecnologia per fer-ho a través de videoconferència.

Més d’un centenar de persones van seguir en directe la sessió plenària a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i pels diferents dispositius com els mòbils. De fet, la ciutadania, en aquesta ocasió seva poder participar en aquest ple. L’equip de govern de Martorelles va respondre les cinc primeres preguntes que van fer arribar a través de correus electrònics.

L’equip de govern de Martorelles, des de que es va decretar l’estat de l’alarma, està utilitzant el sistema de videoconferències per fer les reunions setmanals de seguiment de la covid-19 tant amb els grups municipals com amb la junta de portaveus.

L’equip de govern de Martorelles va respondre les cinc primeres preguntes que van fer arribar a través de correus electrònics.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail