Martorelles celebra la seva primera Junta Local de Seguretat

Martorelles ha celebrat la seva primera Junta Local de Seguretat. Es tracta de la trobada en la qual hi participen tots els cossos policials que intervenen al municipi i a on es defineixen els dispositius especials que es duran a terme en moments puntuals com ara les vacances d’estiu. També s’ha fet balanç dels delictes que s’han comés en el que portem d’any i els objectius per als pròximes mesos.

Durant el primer semestre d’aquest any només s’ha denunciat un robatori a un domicili de Martorelles. Es tracta d’un dels delictes més comuns al poble a causa de la quantitat de cases unifamiliars que hi ha i des de l’Ajuntament es mostren satisfets d’estar reduint aquestes infraccions. Paral·lelament, a la Junta Local de Seguretat també s’ha parlat d’aquells delictes que encara suposen un problema per al municipi. Es tracta dels robatoris a l’interior de vehicles, sobretot a la zona del polígon, i les estafes per internet.

Per tal de combatre aquestes estafes, la Policia Local es planteja reforçar les campanyes informatives que duen a terme els Mossos d’Esquadra. L’objectiu és que la ciutadania sàpiga diferenciar entre pàgines segures i aquelles que no ho són.

Aquesta és la primera Junta Local de Seguretat que se celebra a Martorelles. Hi han pres part Policia Local, Mossos d’Esuqadra i Guàrdia Civil. De cara a l’any vinent, l’objectiu és crear el consell de seguretat, un òrgan consultiu on tinguin presència els veïns i puguin compartir les seves inquietuds.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail