Martorelles demana al delegat del Govern que la Generalitat es faci càrrec de la carretera del polígon

L’Ajuntament de Martorelles vol que la Generalitat es faci càrrec del manteniment de la carretera que travessa el polígon de Martorelles i connecta amb la rotonda de la BV-5001. Ha estat un dels temes que han centrat la reunió de l’alcalde i el Delegat del Govern a la demarcació de Barcelona.

Aquesta carretera que uneix la rotonda de la BV-5001 amb el pont d’Aigua Barreig, creuant pel polígon industrial de Martorelles fa uns mesos que ha passat a ser titularitat de l’Ajuntament de Martorelles. Ara, però, el Delegat del Govern a la demarcació de Barcelona, Antoni Morral, s’ha compromès a treballar perquè torni a mans de la Generalitat.

Durant la reunió de treball entre el Delegat de Govern de la Generalitat i l’alcalde de Martorelles, Marc Candela, també s’han tractat altres temes rellevants sobre mobilitat pel municipi com la creació d’un bus exprés a Barcelona. A més, Candela ha traslladat la seva preocupació sobre el perill d’inundabilitat del polígon industrial, sobre tot, des que es va construir la línia d’alta velocitat.

Un cop finalitzada la reunió de treball, el Delegat del Govern ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament, abans, però, l’alcalde també ha demanat solucions a Generalitat per donar viabilitat a les activitats vitivinícoles del municipi, i alhora permetre el creixement de la superfície dedicada a la vinya.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail