InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Martorelles desestima el pla especial de la finca de Can Puig

L’Ajuntament de Martorelles rebutja el pla especial proposat per a la finca de Can Puig, els propietaris de la qual hi volen fer intervencions des de fa temps. La proposta ha comptat amb el suport d’Esquerra i En Comú Podem i les abstencions de PSC i Units per Martorelles.

Fa dos anys, la nova propietat de la finca de Can Puig, va traslladar al consistori un seguit d’actuacions que volia fer en aquest espai a través d’un Pla Especial. L’actual planejament urbanístic del municipi preveu que es puguin desenvolupar plans especials, els quals que han de respectar un seguit de requisits. Entre ells es troba la conservació del màxim d’edificació pel valor patrimonial, històric i cultural d’aquesta finca, motiu pel qual la junta de govern va desestimar el pla suggerit per la propietat, una decisió que s’ha ratificat en aquest darrer ple.

La proposta ha estat aprovada pels 8 vots a favor, de l’equip de Govern i En Comú Podem Martorelles, i 3 abstencions, de PSC i Units Per Martorelles.

Durant la sessió plenària també s’han tractat altres temes com la propietat de la rotonda de Can Puig, la qual finalment recau en la Diputació de Barcelona tot i que és l’Ajuntament qui s’encarrega del seu manteniment.