InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Martorelles escalfa motors per a la Festa Major

 

Les colles de Martorelles també han escalfat motors amb els primers actes, entre ells, les proves de competició. La plaça elíptica i l’entorn del parc de Can Sunyer han acollit el concurs de paelles i les primeres gimcanes de la Festa Major d’aquest any.

Un total de 10 fogons treballaven a ple rendiment dissabte al migdia per cuinar el millor arròs. Enguany el concurs de paelles de la Festa Major de Martorelles ha acollit també a altres grups fora de les quatre colles del municipi.

El peix i el marisc han estat els protagonistes de la majoria dels arrossos i l’amor no ha faltat a cap d’ells.

El premi a la millor presentació se l’ha emportat Ceda el Vaso, el de la millor sangria ha estat per Núvol Quinto i el de la paella amb millor gust, per la colla dels Il·luminats.

Després d’un bon dinar han començat la resta de proves de colles.

Una gimcana que ha posat a prova les habilitats, la rapidesa i la punteria dels membres de les colles de Martorelles.

 

Martorelles ha viscut aquest cap de setmana els actes previs a la Festa Major

 

Un dels clàssics, i que mai falla, és l’Aplec de la Sardana, que enguany ha celebrat la 45a edició. A més, aquest acte ha significat un moment molt especial per Martorelles, ja que ha estrenat l’entorn de la Vinya.

L’Aplec de la sardana de Martorelles ja és tota una tradició al municipi, i enguany, s’ha convertit una data especial pels seus organitzadors, la Joventut Sardanista. A més, després de molt temps en obres, la plaça de l’Envelat, davant de l’equipament polivalent de La Vinya, ha pogut acollir de nou aquest acte de Festa Major.

El 45è Aplec de la Sardana ha comptat amb les cobles Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Ciutat de Girona. Just abans de l’Aplec s’ha celebrat, com sempre, de nit i a la fresca, la Botifarrada popular.