Martorelles farà més accessibles les voreres dels carrers Anselm Clavé i de la Indústria


Cada any l’Ajuntament de Martorelles analitza i millora l’estat de les voreres del municipi. L’objectiu és facilitar la mobilitat i que els carrers siguin accessibles a tots els ciutadans. Enguany, a més, el consistori ha comptat amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona per detectar les necessitats dels vianants martorellencs i poder eliminar les barreres arquitectòniques.
Aquest carrer de la Indústria de Martorelles, en un dels seus trams, la vorera no és accessible pels ciutadans. De cara l’any que vinent es preveu arranjar aquesta vorera per eliminar les barreres arquitectòniques. També es farà una passera en aquest parc de la Plaça El·líptica per unir la zona amb el carrer Comerç. L’objectiu és facilitar l’accés i unir l’avinguda Piera amb alguns equipaments com l’escola bressol. Aquestes dues accions formen part del projecte de l’Ajuntament de Martorelles per millorar l’accessibilitat en el municipi. Unes actuacions que s’emmarquen en el Pla d’Accessibilitat que la Diputació de Barcelona ha lliurat a l’ajuntament. El document marca les línies de treball en el municipi per fer que tots els espais públics siguin accessibles pels ciutadans.

L’any passat es van fer treballs per arranjar les voreres en els carrers Agricultura i a l’Avinguda Piera a l’altura del carrer Alzinar. Tot i que els espais públics com els parcs són totalment accessibles. Per contra, encara hi ha equipaments municipals que no ho són com el pavelló d’esports o l’edifici de l’ajuntament.

L’equip de govern de Martorelles destina una partida de cent mil euros cada any per arranjar les voreres en el municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail