Martorelles fomenta el reciclatge i col·loca tres contenidors d’oli domèstic usat

Aquesta és la informació que l’Olga Jurado, que és agent civic de Martorelles, dona a conèixer a totes les persones del municipi. Es tracta d’una campanya informativa on també es lliura aquest embut per reciclar l’oli domèstic usat. Durant aquestes setmanes els dos agents cívics reparteixen aquest materials per tots els habitatges del poble.

Aquesta setmana ja s’ha començat a instal·lar els contenidor de recollida d’oli domèstic usat com aquest en el barri de la Sinia. També se’n posarà un al carrer Horta i un altre a l’Avingunda d’en Piera. L’objectiu de l’Ajuntament de Martorelles és facilitar a la ciutadania el reciclatge dels residus, i especialment l’oli domèstic perquè contamina molt. Cada litre l’oli domèstic usat contamina quaranta mil d’aigua si es llença a la pica.

A finals d’any l’Ajuntament té previst instal·lar dos contenidor més i així disposar en tot el municipi de cinc recipients. De fet l’oli domèstic usat es pot reciclar i aprofitar per crear diversos productes ecològics com sabons o biodièsel.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail