InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Martorelles ha aprovat el pressupost per aquest 2024, el més elevat de la història

 

Martorelles ja ha aprovat el pressupost per aquest 2024. Aquest any, el pressupost municipal és de més de 12 milions 600 mil euros, el més elevat de la història. Això suposa un increment d’un 22,5% respecte al pressupost del 2023, o cosa que és el mateix, un increment de 2,3 milions d’euros. Un pressupost continuista, però, que es marca tres grans projectes d’inversions en el municipi.

La reforma del pavelló d’esports de Martorelles és una d’aquestes grans inversions previstes en el pressupost d’aquest any. S’ha destinat una partida d’un milió i mig d’euros i l’objectiu és que, a finals d’aquest any o bé principis del vinent, es pugui licitar la redacció del projecte de reforma. Amb aquesta remodelació es vol actualitzar un equipament molt important per als clubs esportius fet l’any 1982 i, des d’aleshores, les intervencions que s’han fet han estat mínimes.

Els altres dos grans projectes se centren en el reasfaltatge de carrers, entre els quals destaca el carrer d’Església i Montnegre, pel qual destinen una partida de mig milió d’euros. El tercer és l’asfaltatge del Polígon, del qual l’Ajuntament es fa càrrec del 49% del cost i l’Agrupació d’Industrials del 51%.

També destaquen partides per a comprar i instal·lar càmeres de seguretat al municipi, per valor de 13.000 euros; o 4.500 euros per a fer una zona d’esbarjo per a gossos, una de les peticions del PSC.

El pressupost s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, format per Esquerra Republicana i Martorelles en Comú, i l’abstenció de Junts per Martorelles. Per la seva banda, el PSC-Més Acció per Martorelles ha votat en contra.

A banda dels tres grans projectes d’inversió també destaca que, la majoria de les regidories, sobretot les de benestar i família, cultura, educació, esports o seguretat, han incrementat les seves partides pressupostàries.