Martorelles impulsa un cicle d’arts escèniques al patí de Carrencà

El teixit cultural i social que té Martorelles ha dona pas durant aquests anys ha gaudir d’una programació molt viva durant el mes de juliol. Ara la situació i causa de la pandèmia de la Covid-19 , la majoria de les entitats que són culturals i tenen el ball com la seva activitat no poden fer actuacions. A més, la regidoria de Cultura de Martorelles vol reprogramar els espectacles i concerts que ja tenia contractats i fer-ho ara amb totes les mesures de seguretat corresponents. D’aquest objectiu neix una nova proposta cultural en el municipi, ‘Vespres al Patí’.

El grup La Folie presentarà el seu tercer disc ‘Com un ocell’ dins la programació del nou cicle ‘Vespres al Patí’ que impulsa la regidoria de Cultura de Martorelles. Durant tres caps de setmana de juliol s’han programat diferents propostes escèniques que es faran en el pati de la Masia de Carrancà. L’objectiu és ajudar als artistes i els professionals del sector i, per l’altra, oferir activitats culturals en el municipi. En aquesta iniciativa també hi actuaran companyies de teatre familiar.

El cicle s’ha programat per oferir a l’espectador totes les mesures de seguretat corresponents com la distància de seguretat entre el públic i es limitarà l’aforament de persones dins de l’espai. Aquest cicle, a més, també vol servir per recol·locar alguns dels grups que ja s’havien contractat per esdeveniments com el Brunzit o l’Espai ON que finalment s’han suspès.

La cantautora martorellenca Sandra Bautista serà l’encarregada d’obrir el cicle, l’11 de juliol, amb la presentació del seu nou disc Trapezista. En aquesta ocasió ho farà en directe i amb públic al davant.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail