InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

Martorelles modifica l’ordenança que regula les terrasses i la neteja viària

El Ple de Martorelles també ha aprovat per unanimitat la modificació de l’ordenança de convivència i civisme del municipi, la qual s’ha modificat en diverses ocasions des que es va posar en marxa fa aproximadament 10 anys.

A Martorelles no es podrà instal·lar cap terrassa en aquelles voreres que tinguin menys de 3 metres d’amplada. Aquest ha estat un dels punts de la modificació de l’ordenança de convivència i civisme que s’ha aprovat en el darrer Ple municipal. A banda d’aquesta mesura, també s’ha donat el vistiplau al canvi de distància entre la terrassa i la paret del carrer que passa d’un metre a un metre 20.

Un altre dels canvis que s’ha fet ha estat sobre l’ús de la pirotècnia. Els petards no estan permesos a menys de 500 metres de les zones forestals ni tampoc el 31 de desembre, sempre que no es tingui permís municipal.

També s’han modificat les sancions. Algunes greus han passat a ser lleus, oferint d’aquesta manera la possibilitat de realitzar una prestació substitutòria.

Pel que fa la neteja de la via pública, també s’ha incorporat una proposta impulsada per la regidoria de Medi Ambient.

La sessió plenària també ha aprovat els canvis que s’han fet en relació la via pública. S’han inclòs les necessitats fisiològiques de menors de 5 anys, gent de la tercera edat o altres casos justificats per motius de salut. A més a més estarà permès acampar als espais públics de Martorelles sempre que es tingui el permís municipal, unes mesures que des de l’oposició també han vist amb bons ulls.

La modificació de l’ordenança de convivència i civisme ha estat aprovada per unanimitat.