Martorelles preguntarà a la població sobre la jornada contínua a l’escola

Un dels debats que trobem al sistema educatiu, actualment, és la possibilitat de fer una jornada contínua. És a dir, que els infants facin classe de 9 del matí a dues del migdia. En comptes d’allargar la jornada fins a la tarda. Per tal de saber quin és el parer de la ciutadania de Martorelles respecte a aquest sistema, l’Ajuntament impulsarà una enquesta de forma telemàtica.

L’Ajuntament de Martorelles vol conèixer l’opinió de les famílies del poble sobre la possibilitat de fer jornada contínua a les escoles. Per aquest motiu, el consistori es planteja fer una enquesta entre els pares i mares. Aquesta consulta no seria vinculant, però des del consistori consideren que podria servir per fer pressió al Departament d’Educació en cas que la ciutadania consideri que seria favorable.
Actualment l’horari dels centres és de 9 del matí a dos quarts de 5 de la tarda. Si s’apliqués aquest tipus de jornada, els nens estarien a l’escola de 9 del matí a dues de la tarda i, qui fes torn de menjador, fins a dos quarts de 5 igualment. Es tracta d’un sistema que s’aplica a gairebé tot l’Estat i que a Catalunya només està vigent a 25 escoles com a prova pilot.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail