Martorelles se suma a la campanya solidària de fer mascaretes pels hospitals

Martorelles és un dels municipis del territori que participa en la campanya solidària de fer mascaretes pels hospitals. En total hi participen, en aquesta ocasió, una trentena de voluntaris que ja estan reben el material per cosir.

Aquest és el moment en què es reparteix el material que les cosidores utilitzaran per fer les mascaretes d’hospital. A tot Martorelles hi ha una trentena de voluntàries que ja han començat a treballar.

La Lorena Molina és una de les voluntàries que ha volgut participar en aquesta iniciativa solidària. De fet, una de les seves aficions és cosir a màquina. Considera que el fet d’estar a casa i de disposar de temps pot servir per ajudar en projectes com aquest.

A finals d’aquesta setmana es recolliran les mascaretes ja cosides i es portaran a l’empresa de Rubí Robin Hat, impulsors d’aquesta iniciativa solidària. Una campanya que a Martorelles ha aconseguit més d’una vuitantena de voluntaris, tot i que, per ara, només trenta han pogut començar a fer les mascaretes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail