Martorelles treballa en diferents projectes per a millorar l’accessibilitat al municipi

L’Ajuntament de Martorelles vol millorar aquest encreuament del barri La Bòbila. L’objectiu és incrementar la seguretat tant dels vianants com dels vehicles. Per això, un dels elements que es vol arranjar són els passos de vianants. La intenció de l’equip de govern és fer les millores aquest any.

D’entre els projectes d’accessibilitat a Martorelles també hi ha les millores en dos espais del municipi com són: la plaça de l’Església i la plaça de l’Ajuntament. Per això, l’equip de govern de Martorelles ha encarregat la redacció del projecte de millora. Dues actuacions que encara no tenen data per la seva execució perquè dependrà de la disponibilitat econòmica del pressupost. D’altra banda, el projecte d’arranjament del carrer Indústria amb l’ampliació de les voreres o la construcció de la passera entre el carrer Comerç i la plaça El·líptica podrà iniciar-se a la primavera.

D’altra banda, ja està redactat el projecte de connexió del municipi amb el polígon , i s’espera poder començar els treballs aquest any. L’objectiu és fer voreres al voltant de la rotonda, la creació de passos de vianants i una rampa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail