Martorelles treballa en tots els dispositius per obrir la piscina municipal el 22 de juny

L’Ajuntament de Martorelles obrirà la piscina municipal el proper dia 22 de juny i ho farà amb un protocol que inclou un seguit de mesures per donar la màxima seguretat als usuaris i treballadors. Aquest any les entrades i els abonaments es podran comprar només per internet. A més, de la limitació d’aforament també hi haurà franges horàries per accedir-hi.

Els treballs de manteniment s’han intensificat a la piscina municipal de Martorelles per tenir-ho tot a punt per a la seva obertura el dia 22 de juny. Cada dia es netegen els embornals Aquest any, hi haurà mesures excepcionals com la limitació d’aforament que serà d’un 30 per cent, és a dir, de 125 persones en l’equipament. A més, les entrades i els abonaments només es podran comprar a través d’Internet a la pàgina web municipal. A més, els usuaris podran accedir a la piscina en una de les tres franges horàries que hagin escollit.

En l’àmbit de les mesures per la higiene i desinfecció diàries de l’equipament es farà un seguit d’accions que els usuaris hauran de seguir per accedir-hi. També, durant tot el dia hi haurà una persona encarregada de netejar i desinfectar, periòdicament, tot l’espai com les baranes, les dutxes o les zones de vestuari, entre d’altres.

A més, la zona de gespa es dividirà en parcel·les de dos metres d’amplada per 2 de longitud per assegurar les distàncies de seguretat entre els usuaris. Unes mesures que mostren que tant l’obertura com la temporada de la piscina municipal, aquest any, serà diferent a causa del coronavirus.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail