Martorelles vol impulsar el projecte Radars per evitar la soledat no volguda entre els més grans

L’Ajuntament de Martorelles vol desenvolupar el projecte d’acció comunitària Radars que té per objectiu evitar la soledat no volguda entre les persones grans involucrant-hi tota la comunitat. Al darrer Consell de la Gent Gran s’ha explicat exactament com funciona aquest programa. 
Els de més de 65 anys de Martorelles han tingut l’oportunitat de tornar a dir la seva en el darrer Consell de La Gent Gran abans de l’estiu. Aquest òrgan que es reuneix periòdicament al Centre Cívic el Safareig, i on participen les tècniques i la regidora de Gent Gran, serveix per abordar diferents temàtiques d’interès pel col·lectiu. En aquesta sessió se’ls ha explicat el projecte Radars que l’Ajuntament de Martorelles vol desenvolupar al municipi.

Durant la sessió també s’ha explicat que una de les idees que va sorgir en un consell de la gent gran anterior, un grup de cuina de dones, s’establirà a partir del setembre de forma periòdica.

Els actes de la Festa Major o l’homenatge a la gent gran del mes d’octubre han estat altres qüestions que han sorgit a la reunió.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail