Martorelles vol posar casetes per a bicicletes pròximes a l’estació de tren per facilitar la mobilitat sostenible en el polígon

El polígon de Martorelles es troba gairebé al 100% d’activitat. Això significa un increment de la mobilitat de trànsit tant de les mercaderies com de vehicle privat. Per això, l’Ajuntament de Martorelles i l’entitat de Conservació del Polígon es reuniran per implantar mesures en l’àmbit de la mobilitat en aquest sector. Actualment, al polígon hi ha una norantena d’empreses instal·lades i uns 5.000 treballadors.

L’Ajuntament de Martorelles vol que al polígon s’adaptin les freqüències de pas del transport públic en autobús a l’horari de les empreses per tal de fomentar una mobilitat més sostenible. També vol millorar la connexió amb l’estació de tren de Mollet-Sant Fost. I per tal de facilitar el desplaçament en bicicleta planteja fer unes casetes en aquesta estació per tal que els treballadors que venen de fora les puguin guardar.

Les mesures són fruit del resultat d’un estudi de mobilitat engegat per l’Ajuntament de Martorelles i l’entitat de conservació del polígon. Actualment aquest espai compta amb 90 empreses i 5.000 treballadors.

Es preveu que en les pròximes setmanes es faci una reunió entre l’Ajuntament de Martorelles i els empresaris. L’objectiu és començar a treballar amb les mesures proposades per convertir el polígon de Martorelles en un referent al sud d’Europa.

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]