Mélodie Gimard, ha presentat el seu primer disc ‘Numen ‘en el Mercat Vell

La programació d’espectacles de Mollet, Art i Escena, ha comptat en aquesta ocasió amb un espectacle musical de l’artista Mélodie Gimard. El Mercat Vell ha acollit aquesta actuació on la pianista ha presentat el seu treball discogràfic ‘Numen’ on barreja des de les seves influències del flamenc amb estils musicals més actuals.

La pianista i compositora francesa, Mélodie Gimard, nascuda a Perpinyà i establerta a Barcelona ha presentat el seu primer disc ‘Numen ‘en el Mercat Vell de Mollet. Ho ha fet acompanyada dels músics Anna Colom i David Domínguez.

En aquest treball Girmard ens mostra els seus referents del jazz clàssic, el folklore i la tradició flamenca barrejada amb música actual, i ho fa amb el seu llenguatge propi; la seva espontaneïtat.

L’any 2013 es va llicenciar amb matrícula d’honor en l’especialitat de piano clàssic a l’ESMUC, on també va finalitzar el màster de flamenc. A més, compagina la seva carrera de pianista amb la direcció musical d’espectacles en diferents festivals nacionals i internacional.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail