EsportsMontmelóMunicipisNotícies

Més de 2.700 persones participen en la 24a edició del ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’

 

El Mou-te per l’Esclerosi Múltiple consta de diferents modalitats de cursa per a tots els nivells i edats; des d’una cursa atlètica per fer caminant o corrent, una cursa de bicicletes o, fins i tot, de patinets elèctrics. Guillem Cuartero, del Club Atletisme Canovelles, ha estat el guanyador de la cursa atlètica de 5km i, tot i que no havia participat mai, ha travessat la línia de meta lluny del segon classificat. La guanyadora de la categoria femenina de la cursa de 5km ha estat Tania Quirós, que ja va guanyar l’any passat i ha volgut repetir l’experiència.

Pel que fa a la cursa de 10km, la victòria ha estat per a Enrique Luque, que és la 6a vegada que participa al Mou-te i la tercera que guanya. Andrea Espinosa ha pujat al graó més alt del podi femení. Aquest ha estat el seu debut al Mou-te, una primera vegada que ha tancat de la millor manera possible.

Ja fa 24 anys que la Fundació Esclerosi Múltiple organitza aquesta jornada esportiva per recaptar fons que aniran destinats a la recerca i als diferents programes de suport de la fundació. L’objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. Una jornada, que a més de ser una cita esportiva, també ha esdevingut una festivitat per a tota la família amb diverses activitats lúdiques i serveis de restauració.