InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Més de 280 alumnes de Mollet crearan la seva pròpia cooperativa amb el projecte CUEME

 

Per 12è any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet continua fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria als alumnes de les escoles de Mollet, a través dels programes ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona i Aprendre a Emprendre.

Les 9 cooperatives que es crearan aquest curs ja tenen el seu NIF. L’Ajuntament de Mollet ha fet entrega d’aquest número d’identificació fiscal als 280 alumnes de la ciutat que enguany crearan la seva pròpia cooperativa. A banda de rebre el NIF, els alumnes de 5è de primària han assistit a aquesta sessió on se’ls ha explicat com dissenyar el logotip de la cooperativa de la qual ja saben el nom. Una sessió que ha anat a càrrec d’EMFO, l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, que contribueix a fer que el projecte CUEME tiri endavant.

Aquest any, participen en el projecte set escoles: el Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, l’Escola Montseny, el Centre d’Estudis Mollet, l’Escola Sant Gervasi, l’Escola el Bosc i l’Escola Federico García Lorca.