Més de 3.000 assistents al festival Fitkam de Montmeló

Durant tot aquest cap de setmana, el Fitkam s’ha convertit en el centre del teatre infantil i familiar. Més de 3.000 persones han assistit a la 9a edició d’aquest certamen que ha presentat 37 funcions de disciplines artístiques com teatre, circ, màgia o música.

‘Què fem mentre esperem?’ Sobre aquesta qüestió reflexiona la companyia ‘Les Sistars’. Només necessiten dues dones, dues cadires i un xiclet. A partir d’aquí es construeix tot un espectacle que s’ha encabit a la perfecció als Jardins de La Torreta de Montmeló.

L’Humor i el circ també han tingut representació en aquesta edició del Fitkam. La companyia Duo Laos ha portat ‘Ovella Negra’, un espectacle ple de jocs acrobàtics.

També en el sector més proper al circ, la companyia ‘Total Circ’ ha presentat Hotel Bucarest. Un muntatge on tres grums desenvolupen diferents jocs mentre fan la seva feina.

També hi ha hagut propostes més tradicionals de teatre familiar com l’espectacle ‘L’Odissea del riure perdut’ que s’ha representat a la Sala Polivalent.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail