Més de 3.000 espectadors al festival de teatre infantil FITKAM

La Plaça de la Vila ha estat un dels sis espais de Montmeló que han acollit espectacles del Festival Infantil i juvenil de teatre, el FITKAM. L’objectiu ha estat arribar al major nombre possible d’espectadors. De fet, s’ha cobert el 85 per cent de l’aforament dels diferents muntatges

Durant tot el cap de setmana més de tres mil persones han gaudit dels diferents espectacles que han configurat la setena edició del FITKAM. Enguany la programació ha destacat per oferir espectacles de diverses disciplines com el circ, la màgia o el clown. L’objectiu és oferir espectacles de qualitat i ser un aparador pels programadors del territori.

Una vintena de companyies han participat en aquesta setena edició. I algunes han aprofitat per presentar els seus espectacles. És el cas de la companyia Tutatis amb el seu muntatge ‘El Monstre de Colors’. Per moltes companyies actuar en el FITKAM significa poder exposar els seus espectacles als programadors.

Aquest espectacle de titelles vol fer viatjar al públic al món de les emocions a través del monstre de colors. Un muntatge que ha tancat la setena edició del FITKAM.

Subscriu-te al nostre butlletí!
[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail