Més de 300 alumnes del Baix Vallès han començat les proves de la selectivitat

Més de tres cents d’alumnes baixvallesans han començat avui les proves d’accés a la universitat, les PAU. Aquest any les proves de la selectivitat ja han tornat a la normalitat després de dos anys de pandèmia, i de nou tots els alumnes del Vallès s’han examinat a la Universitat Autònoma de Barcelona. S’examinaran de les diferents matèries en tres dies, i no quatre com l’any passat. Avui ha estat el torn dels exàmens de castellà i anglès i algunes optatives.

L’Aran Flores Carrizosa és de Martorelles i és un dels molts estudiants del territori que aquests dies fan les proves d’accés a la universitat. Durant aquestes darreres setmanes ha intensificat les hores d’estudi per preparar la selectivitat.

Són tres dies intensos d’exàmens durant els quals hi ha molts nervis. Per l’Aran les assignatures relacionades amb els números són les que més li agraden.

Aquestes proves serveixen per fer la mitja per accedir a la universitat. Alguns, però tenen clar quina carrera volen fer, d’altres com l’Aran encara tenen dubtes.

Les proves d’accés a la universitat estan dividides en dues fases. D’una banda, les obligatòries que consten de cinc exàmens i per l’altra, l’específica que és voluntària i serveix per a pujar nota.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail