Més de 300 establiments participen en el ‘Mollet és fira’

Més de 300 establiments d’arreu de Mollet han participat al Mollet És Fira. Es tracta de la gran fira del teixit comercial de la ciutat. En total, s’han muntat 180 expositors i s’han organitzat diferents activitats per dinamitzar tot el cap de setmana. Enguany, s’ha mantingut el format d’altres edicions i s’han organitzat 3 fires diferents separades per temàtiques.

El Centre de Mollet s’ha omplert de parades amb motiu del Mollet És Fira. Un any més, la zona de la Rambla ha estat l’indret escollit perquè els comerciants mostrin a la resta de veïns els seus productes.

També s’han habilitat espais perquè les entitats benèfiques de la ciutat puguin mostrar la tasca que fan i donar-se a conèixer.

La zona de Pruneres ha acollit els negocis dedicats als serveis. Diferents escoles d’idiomes, de ball o de repàs han organitzat demostracions i tallers per als més petits.

La tercera fira sectorial, la del motor, s’ha ubicat a l’avinguda Llibertat. En aquesta zona, els nous models de vehicles han estat els protagonistes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail