Més de 650 alumnes visitaran durant aquest novembre els espais més rellevants de l’Ajuntament de Mollet

Els alumnes de l’escola molletana Federico Garcia Lorca han visitat aquest matí l’Ajuntament de la ciutat. Al llarg de novembre més de 650 alumnes de 5è i 6è de primaria coneixeran el consistori en el marc del Consell Municipal dels Infants. L’objectiu és que entenguin com funciona l’òrgan des de dins i descobreixin els serveis que s’hi ofereixen.

Alumnes de 5è i 6è de primària del col·legi Federico Garcia Lorca han conegut de ben a prop l’Ajuntament de Mollet. Avui han après com funciona l’òrgan des de dins, l’organització municipal i els serveis que ofereixen a la ciutadania.

El consell Municipal d’Infants de Mollet està format per l’alumnat de 5è i 6è de les totes les escoles i té la finalitat de que aprenguin els procesos democràtics d’un Ajuntament. Més de 650 alumnes visitaran durant tot el mes de Novembre els espais més rellevants de L’Ajuntament, com ara la sala de Plens.

El procés acabarà el mes de març de 2019 amb el Ple del Consell Municipal dels Infants on es presentaran els suggeriments i les propostes que els estudiants han elaborat per millorar la ciutat.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]