Més de 7.300 alumnes tornen a les aules a Mollet

Quan faltaven 10 minuts per les 9h del matí, la imatge de la zona d’accés pels alumnes de cinquè i sisè de l’escola Joan Abelló era aquesta: gairebé tothom preparat a la seva zona d’espera per grup bombolla. S’ha notat que és el primer dia i que hi havia moltes ganes de retrobar-se amb els amics.

A les 9h en punt s’ha obert la porta, i les mestres han donat les primeres indicacions del nou curs escolar. A partir d’aquest moment, els alumnes s’han acomiadat de les famílies i hi han entrat a l’escola en fila, sense poder amagar els nervis del primer dia.

Un cop s’ha passat llista, els alumnes de sisè han fet camí cap a les seves aules, on l’objectiu principal de tots ha estat triar el lloc on seure. Mentre uns estan a l’aula, al pati de l’escola també hi ha hagut molta activitat; aquest curs també fomentaran molt fer propostes a l’aire lliure.

Un primer dia que de nou ha estat marcat per la pandèmia i pels protocols Covid, però l’experiència del curs passat els ha permès que tot hagi anat sobre rodes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail