Més de tres dècades de tradició sardanista a Martorelles

Martorelles ha celebrat la seva 31a trobada sardanista. Tota una tradició al poble que encara es conserva més de tres dècades després. La ballada de sardanes, però, ha anat acompanyada d’altres propostes.

La missa en honor a la Moreneta ha donat el tret d’inici de la 31a trobada sardanista de Martorelles. Mossèn Manel, qui va arribar al municipi durant la pandèmia, no havia pogut celebrar cap missa i ho ha fet per primera vegada a la Capella de Sant Domènech de Carrencà.

Una vegada acabada la cerimònia, l’Escola Orfeònica de Martorelles ha agafat el protagonisme i ha interpretat diverses peces del seu repertori de Pasqua. L’entitat ha celebrat la recuperació d’aquest acte, el qual ha tingut una gran rebuda per part del públic.

Tot seguit, ha estat el torn dels balladors i balladores de sardanes, els quals han ballat al ritme de la Cobla Ressò. Tot i que es tracta d’una festivitat on els progatonistes són els adults, hi ha vegades on els més petits han enganxat a la seva família.

La històrica vinculació entre l’Escola Orfeònica i la Joventut Sardanista fa que molts dels integrants d’una entitat formin part de l’altra.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail