Més participació al Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

A la XXIV edició del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç s’han presentat 102 imatges. Una trentena més de fotografies que l’any anterior. Aquest divendres ha tingut lloc el lliurament dels premis al Centre Cultural La Marineta. Un acte, que com és tradicional, també ha servit per donar el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern de Mollet.

De la temàtica ‘Mollet’, la instantània “Traç al tros” de Xus de la Cruz  ha estat la guanyadora amb el primer premi de 250 euros. El segon i tercer premi d’aquesta mateixa categoria han estat per Pedro Mohedano amb la imatge “Colom a la vella quadra” i per Jonathan Gómez per “Instant de llum”. De la categoria tema lliure, amb un únic premi de 200 euros, la fotografia “Diari de mitjanit” de Susana Malagón ha estat l’escollida del jurat.

Els participants locals i els joves també tenen la seva pròpia categoria. Així Martina Pi de Mollet s’ha endut el guardó Participant Local per “Las piernas del bosque” i Martina Montañés per “Estiu a Gallecs” s’ha emportat el premi Mirada Jove.

Les fotografies es poden veure fins al 29 de gener al Centre Cultural La Marineta i també a les pantalles del Parc de les Pruneres.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail