Miguel Luque reprèn els entrenaments pensant en els Jocs Paralímpics de Tòquio

Fa tres setmanes que Miguel Luque participava al campionat del món de natació, on acabava en novè lloc a la prova dels 100 metres braça, tot i signar la seva millor marca personal. El canvi de categoria que va patir ara fa dos anys l’ha privat de lluitar per les medalles. Ara reprèn els entrenaments amb la mirada posada en els Jocs Paralímpics de Tòquio, però sense oblidar altres competicions que vindran abans

Ara el seu tècnic, Joan serra, treballa amb Miguel Luque d’una forma més global, sobretot per recuperar les sensacions després d’haver descansat durant uns dies. Més endavant començarà el treball més específic centrat en preparar la prova dels 100 metres braça. El repte serà que Miguel Luque faci la mínima per entrar els jocs Paralímpics de Tòquio.

Uns Jocs que es disputaran del 25 d’agost al 6 de setembre. Al febrer, hi haurà una nova revisió dels criteris per saber en quina categoria competirà Miguel Luque. Les categories van en funció del nivell de discapacitat i en aquests moments Luque es troba en una categoria en la qual és força complicat aconseguir medalla. En el passat, Luque ha competit en 5 jocs Paralímpics en els qual ha aconseguit fins a 6 medalles.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail