Miquel Corbera torna del Campionat Europeu amb una medalla de bronze

L’atleta del Montornès ha tornat del Campionat d’Europa de curses de muntanya amb una medalla. Ha estat un bronze en la classificació per equips d ela prova de pujada vertical. I en la classificació individual ha finalitzat quart. També ha entrat en el top 10, amb una vuitena plaça en la prova clàssica.

Aquesta és la medalla de bronze que Miquel Corbera, de l’Atletisme Montornès, ha aconseguit amb la selecció espanyola durant el Campionat Europeu. Ha estat en la categoria de pujada de muntanya  en la classificació per equips. El nivell dels esportistes que hi participen és molt alt, motiu pel qual Corbera ha valorat molt positivament el seu paper en aquesta competició. A més a més, l’atleta del Montornès ha pogut gaudir de l’experiència i l’ambient d’una jornada com aquesta.

A banda d’aquest bronze, Corbera ha signat una meritòria quarta posició en la categoria de pujada vertical. Al final dels 8 quilòmetres de cursa, va imposar-se al seu perseguidor per menys d’un segon de diferència. Així i tot, ha lamentat no haver entrat al podi.

Miquel Corbera també ha participat en la categoria de pujada i baixada, la prova reina del campionat. En aquesta, ha aconseguit la vuitena posició, convertint-se d’aquesta manera en el tercer espanyol que aconsegueix aquesta fita en el segle XXI. Corbera es troba ara en fase de recuperació amb la vista posada en el proper campionat, el qual se celebrarà a França.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail