Mollet acomiada el Rei Carnestoltes fins l’any vinent

El regnat del rei Carnestoltes no pot durar sempre. Els poders fàctics han aconseguit el seu propòsit, arrestar i jutjar al rei de la disbauxa. També han repassat tots els pecats que ha comès aquests dies el rei de la gresca. Alguns companys com la granota, l’amantis o el rumbero han volgut defensar-lo i han exposat el seu comportament aquests dies de carnaval. Però els poder fàctics han emès el seu veredicte, cremar el Rei Carnestoltes. Un espectacle que cada any aconsegueix més públic a la Plaça Pau Casals de Mollet.

La colla dels diables és l’encarregada de cremar al rei Carnestoltes.

Després del judici arribava el moment més esperat per les comparses, descobrir qui són els guanyadors. Aquest any l’Associació de Veïns Santa Rosa s’ha tornat a endur el primer premi de la rua de Mollet. L’AMPA de l’Escola Montseny ha obtingut el segon premi i el tercer ha estat per a la comparsa de l’AMPA de l’escola Joan Abelló amb les disfresses inspirades en la pel·lícula Willy Wonka i la fàbrica de Xocolata. La comparsa Les Quatre Estacions de l’AMPA de l’escola Sant Jordi ha obtingut el premi a la comparsa juvenil.

En la categoria de comparses de fora de Mollet, un any més, el grup Endansa de Montcada i Reixach s’ha endut el primer premi. El segon ha estat per a la Casa d’Andalusia de Santa Perpetua. Cada any augmenta el nombre de comparses que participen en la rua de Mollet.

Notícies relacionades:
El Carnestoltes ja ha arribat a Mollet

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail