Mollet anuncia un paquet d’ajudes per adaptar els comerços a l’emergència climàtica

L’Ajuntament de Mollet està treballant en un paquet d’ajudes per als comerciants de la ciutat. Aquestes subvencions directes servirien perquè els botiguers adaptessin els seus locals a les noves mesures climàtiques que ha marcat el govern espanyol.

Arran del decret llei aprovat pel govern espanyol, les botigues han de regular la temperatura, han d’apagar els aparadors i els cartells a les 10 de nit i han de tenir instal·lat en un lloc visible un termòmetre que informi de la temperatura i la humitat de l’espai. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Mollet crearà un paquet d’ajudes directes perquè els comerciants puguin afrontar aquesta despesa. 

L’Ajuntament també posarà a disposició dels comerciants de la ciutat un servei d’auditories energètiques perquè els propietaris sàpiguen quines actuacions els permetrien rebaixar el consum energètic. Una mesura molt ben rebuda pels botiguers.

Les mesures aprovades pel govern espanyol afecten a tot el sector serveis, excepte les perruqueries. Tampoc afecta als hospitals i els centres educatius.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail