Mollet aprova un pressupost de 73 milions d’euros per al 2022, un 11% més que el de 2021

L’Ajuntament de Mollet ha aprovat el pressupost de gairebé 73 milions d’euros, un 11 per cent més respecte el pressupost d’aquest any. Un document on es vol potenciar els serveis socials amb un increment de les ajudes socials i potenciar la recuperació econòmica i millorar la neteja de la via pública.

La façana del Centre Cultural La Marineta, la remodelació del pavelló Riera Seca o de l’edifici municipal de Jaume I són algunes de les inversions previstes per l’any que ve. Per a tota la partida d’ inversions, l’Ajuntament hi destinarà 21 milions d’euros dels quals gairebé quatre milions i mig corresponen a l’ajuntament i la resta aniran a càrrec de l’Estat i de la Generalitat.

L’equip de govern de Mollet ha fet un pressupost on es vol enfortir l’escut social. En aquest aspecte augmenten els recursos a ajudes socials i es fomenten els programes d’inserció laboral. Un altre de les prioritats és impulsar la recuperació econòmica on es vol apostar per recuperar el sector comercial i de serveis i millorar els polígons. Un altre de les prioritats recau en la millora de l’espai públic i la lluita contra el canvi climàtic.
A més de promoure la transformació digital.

Una altre de les partides importants fan referència a l’habitatge, el medi ambient, mobilitat, seguretat i espai públic amb una dotació de 23 milions i mig d’euros. Una altra de les apostes de l’equip de govern és l’ampliació de la plantilla d’agents cívics en dues places i l’augment de la dotació de la policia municipal en vuit nous agents.

En aquest pressupost també es preveu un increment pressupostari per a la neteja de la ciutat amb una posada en funcionament d’un nou servei públic. L’objectiu és ampliar el personal, oferir més hores de serveis, i incrementar la neteja amb aigua i nous contenidors per millorar el reciclatge.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail