Mollet aprova unes ordenances que aposten per mesures socials

L’Ajuntament de Mollet ha aprovat les ordenances i preus públics per a l’any vinent. L’equip de govern ha volgut prioritzar les bonificacions per ajudar a les famílies vulnerables i incrementar les mesures per preservar el medi ambient. Per això, s’ha incrementat el nombre de bonificacions socials del servei d’aigua, de residus i per a cursos i tallers.
Les ordenances per l’any vinent mantenen la tarifació social a les escoles bressol per protegir a les famílies amb menys recursos. En aquesta línia les ordenances inclouen les bonificacions socials per al servei d’aigua, de residus i per a cursos i tallers entre d’altres. Pel que fa a l’Impost de béns i Immobles, l’IBI, hi ha un petit increment d’uns 50 cèntims al mes respecte a l’any 2017. En canvi es preveu un recàrrec del 50% de l’IBI
per aquells que tenen pisos buits. L’equip de govern també ha volgut amb aquestes ordenances lluitar contra el canvi climàtic. Una de les mesures és la bonificació de l’impost pels vehicles amb distintiu Zero i ECO i la supressió de les ajudes pels vehicles de més de 25 anys. Unes ordenances que han inclòs algunes de les propostes dels grups de l’oposició.
Les ordenances s’han aprovat amb els vots favorables del PSC i Podem, la resta dels partits s’han abstingut.
L’equip de govern destina més de tres milions d’euros a bonificacions, exempcions i beneficis fiscals.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail