Mollet celebra la Diada de Catalunya sense acte unitari amb entitats

La Diada de Catalunya al Baix Vallès ha estat molt condicionada per la situació sanitària. En el cas de Mollet, l’Ajuntament ha organitzat una ofrena conjunta entre tots els partits del consistori. Finament, però, només hi han participat el PSC, Ara Mollet Esquerra-MES, Podem i Mollet En Comú. Tots quatre han fet aquesta ofrena al monument de Rafael de Casanova situat al costat del Parc de Can Mulà. Enguany, per motius de seguretat, l’Ajuntament no ha fet el tradicional acte amb les entitats de la ciutat per evitar aglomeracions.

Per la seva banda, Ara Mollet Esquerra MES, com cada any, ha convocat una mobilització que ha començat als ‘Quatre bancs’ i ha recorregut la Rambla fins al monument a Rafael Casanova. Allà, l’agrupació local ha dipositat la seva ofrena. Des del partit no entenen la mesura que ha pres l’Ajuntament de restringir les participacions en l’acte institucional.

Mollet En Comú també ha fet una ofrena floral particular. Els regidors que la formació té a l’Ajuntament han dipositat aquest reconeixement al monument de Rafael de Casanova.

I una formació més que també ha participat d’aquesta diada ha estat la CUP de Mollet, que ha fet la seva ofrena individual tot i no tenir actualment representació al consistori.

D’altra banda, un any més, Ciutadans no ha participat en els actes d’homenatge. Segons el portaveu de l’agrupació local de Mollet, Iván Garrido, el partit no reconeix l’11 de setembre com la Diada de Catalunya, ja que, assegura, té un marcat component polític i no cultural. A més, afegeix que es reivindiquen proclames independentistes que només representen a una part de la societat catalana.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail