Mollet dedica la setmana a la Gent Gran

Durant tota aquesta setmana Mollet acull un programa d’activitats adreçades a la gent gran. Es tracta del Per Molts anys. Després de tota l’afectació de la pandèmia, ara els usuaris volen celebrar la recuperació de la normalitat. Un dels actes que formen part d’aquest cicle és l’exposició de pintures i dibuixos que acull la Marineta.

La gent gran de Mollet ha capturat en quadres allò que veien per la finestra o allò que volien veure. Es tracta del fil conductor de l’exposició que acull aquests dies el centre cultural La Marineta. A través d’aquestes expressions artístiques, els avis i àvies han pogut expressar com van viure el confinament que es va produir a causa de la pandèmia.

A banda de promoure l’envelliment actiu aquestes activitats també permeten potenciar les relacions entre la gent gran de la ciutat.

La mostra també recull aquestes petites capses on cada usuari ha posat una fotografia seva i una frase encoratjadora de cara al futur.

En el marc d’aquestes activitats del programa Per Molts Anys també s’ha presentat un vídeo fet pels usuaris dels tallers. Hi han participat més de 200. L’audiovisual, que s’ha projectat al Mercat Vell de Mollet, vol transmetre tota l’energia que tenen aquestes persones.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail