InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Mollet destinarà gairebé 350.000€ per millorar i renovar la xarxa d’abastament d’aigua

 

La canonada del pont de l’Avinguda Parc de Mollet porta l’aigua freàtica potabilitzada des dels Pous Garbí fins al dipòsit dels Pinetons, a tocar del cementiri municipal. Es tracta d’un tub provisional ubicat a la vorera que impedeix els pas dels vianants, i per això, durant aquest any, s’executaran les obres per reubicar les canonades i d’aquesta manera recuperar l’accessibilitat en aquest espai. Una actuació complexa que s’ha hagut de coordinar amb ADIF, ja que es troba a sobre de la línia de tren R3.

Aquesta és una de les diferents actuacions que es faran durant l’any per tal de millorar i renovar la xarxa d’abastament d’aigua de Mollet. Un altre dels treballs més destacats és la substitució d’una canonada de fibrociment per una de polietilè al carrer de Bartomeu Robert, una actuació que també es farà als carrers Roger de Llúria i Pompeu Fabra.

A més, es redactarà un projecte per augmentar l’ús d’aigua freàtica per a usos municipals provinent de la xarxa no potable de Can Borrell, on també s’instal·laran dues noves fonts duals. Un conjunt de millores que tenen com a objectiu fer també un treball de prevenció.

Durant aquesta renovació, també s’aprofitarà per reformar i millorar les voreres per on passen les canonades. El cost total de les obres és de gairebé 350.000 euros.