Mollet disposarà de la primera gasinera de tot el Vallès Oriental


Aquest mes de març s’obrirà a Mollet la primera gasinera de tot el Vallès Oriental. Actualment, els conductors de vehicles amb gas natural comprimit han d’anar a omplir el dipòsit a Polinyà o a Barcelona perquè no hi ha cap servei d’aquest tipus a la zona.

Aquest mes de març s’obrirà a Mollet la primera gasinera de tot el Vallès Oriental. Fins ara els conductors de vehicles amb gas natural comprimit havien d’anar a omplir el dipòsit a Polinyà o a Barcelona perquè no hi havia cap servei d’aquest tipus a la zona. Mollet és la població de tot Espanya on s’han venut més cotxes que circulen amb gas natural comprimit. En total durant el 2018 s’han venut 300 vehicles d’aquest tipus. Es tracta d’una tecnologia més sostenible, tant mediambientalment com econòmicament parlant.

La gasinera s’ubicarà a la zona comercial de la Riera Seca, just al costat del concessionari Fecosauto. Serà automàtica i disposarà de dos sortidors, que estèticament seran com els sortidors convencionals actuals. El temps de repostatge també és el mateix que amb la benzina.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]