Mollet acollirà la sisena edició del festival de les bombolles de sabó del 6 al 8 de maig

Durant tres dies, del 6 al 8 de maig, Mollet és convertirà en la ciutat de les bombolles de sabó. L’entitat ‘Un toc de Festa’ impulsa el festival World Bubble Weekend. La iniciativa arriba a la seva sisena edició i enguany tindrà diverses novetats.

Les bombolles tornen als carrers de Mollet amb el festival de la World Bubble Weekend. En aquesta sisena edició es recupera una de les activitats emblemàtiques del festival com és la cercavila. Una altre de les novetats és que les activitats dels festival ompliran els diferents equipaments de la ciutat.

En aquesta edició es comptarà amb artistes de renom internacional que presentaran els seus espectacles de bombolles de sabó.

El festival Bubble Weekend se celebrarà els dies 6,7 i 8 de maig i ja es poden adquirir les entrades. A més, aquest any també es comptarà amb la Gala Solidària, que es farà diumenge a la tarda al Mercat Vell de Mollet. En aquesta gala, que servirà per recaptar fons que es destinaran a diferents projectes a Gàmbia, hi participaran diferents artistes i comptarà amb la col·laboració de les Colles de Torrats i Morats i el centre La Tramolla.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail