InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Mollet es convertirà en Vila del Llibre el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre

 

L’entorn de la Biblioteca de Can Mulà-Jordi Solé Tura de Mollet serà l’escenari de la primera ‘Vila del Llibre‘ que es farà a tot el Vallès. Sota el lema, “Llegir el passat per escriure el futur“, un dels objectius d’aquest esdeveniment és fomentar el turisme cultural a través del llibre i la literatura.

La ‘Vila del Llibre’ és un projecte que, a banda d’incitar els més petits a gaudir de la lectura, vol reivindicar els clàssics mitjançant els contes infantils i juvenils. Així i tot, també pretén fer valdre els llibreters de la ciutat i aquells oficis que tenen a veure amb l’escriptura o l’art gràfic. Per això, el programa inclou més d’una trentena d’activitats i tallers variats.

Una de les característiques principals d’aquest esdeveniment, apadrinat per la il·lustradora Roser Capdevila, és que els assistents són partícips de diferents espais on experimenten i viuen en primera persona la versatilitat del món del llibre.

Enguany, la ‘Vila del Llibre’ farà parada a 8 ciutats catalanes com Girona, Sitges o Calafell, entre d’altres. Un projecte que fa 15 anys que va arribar a Catalunya i que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i la participació de diferents entitats i llibreries de la ciutat.