Mollet és el municipi de la comarca on més ha baixat l’atur al 2018


L’any ha acabat amb gust agredolç pel que fa les dades de l’atur al territori. Pel que fa la variació intermensual, a Mollet i Parets l’atur ha augmentat en 66 i 11 persones respectivament. Pel que fa Montornès, Montmeló i Martorelles la taxa s’ha reduït lleugerament. Ara, si mirem les dades interanuals, veiem que Mollet és el municipi de la comarca on més persones han deixat les listes de l’atur, concretament 231 persones han trobat feina. A la majoria dels municipis també s’ha notat el descens, Martorelles és l’únic poble del Baix Vallès on hi ha més gent aturada que l’any passat.

L’atur a Mollet s’ha reduït en 231 persones. La davallada més destacada en números absoluts del Vallès Oriental. Per l’equip de govern molletà, aquestes bones dades responen a la recuperació de l’economia i als plans d’ocupació municipals que s’han convocat al llarg de l’any. Tot i això, l’alcalde de Mollet també alerta de la baixa qualitat de la contractació.

Precisament, per seguir generant ocupació, l’Ajuntament ja està construïnt un nou espai destinat a la promoció econòmica: el Mollet HUB. Aquest nou equipament estarà ubicat a l’antiga comissaria de Policia de Mollet, a l’Avinguda Onze de Setembre. L’objectiu és que estigui operatiu abans de la primavera.

 

Notícies relacionades:
Mollet HUB, un nou espai per a la innovació empresarial

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]