Mollet estudiarà la possiblitat de municipalitzar el servei de l’aigua a partir del 2020

El contracte de la gestió de l’aigua a Mollet amb Sorea acaba l’any 2020. Per aquest motiu Mollet aprofitarà aquests anys per estudiar la possibilitat de municipalitzar l’aigua. Pel 2017 es crearà una comissió d’estudi que treballi amb professionals del sector per analitzar la realitat del municipi

Els molletans també tindrà un pes important en aquesta decisió. Des del consistori s’organitzarà un debat obert als veïns. La moció s’ha aprovat per unanimitat i s’ha valorat que s’obri aquest debat.

Al Baix Vallès ja hi ha dos municipis que han municipalitzat el servei d’aigua: Montmeló i Montornès.

D’altra banda, l’ajuntament de Mollet, els veterinaris i entitats animalistes del municipi treballaran conjuntament per tenir identificats tots els gossos de la ciutat. Aquesta és una de les novetats que presenta la ordenança sobre la tinença responsable d’animals de companyia, que ha estat aprovada al ple amb els vots de Ciutadans, Partit Popular i Convergència. el document també incorpora una prova d’ADN a tots els gossos per poder identificar les persones que no recullen els excrements. Ara Mollet Esquerra Mes i Canviem Mollet s’ha abstingut. Creuen que per a què la proposta funcioni, hauria de ser obligatori que tots els gossos de Mollet portessin xip, estiguessin censats i es fessin la prova d’ADN. Però la ordenança no contempla la obligatorietat d’aquests tres punts. Actualment, dels 6000 gossos que hi ha compatibilitzats a Mollet, només 3000 estan censats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail