Mollet Feminista treballa en un calendari anual amb actes adaptats a la pandèmia

Un dels punts que s’ha tractat a la primera assemblea de Mollet feminista, ha estat com plantejar un calendari pel 2021 adaptat a la pandèmia, i la incertesa que comporta no saber quines mesures s’aplicaran al llarg de l’any. Això vol dir que cal replantejar els actes que s’havien fet fins ara i valorar quan és millor apostar pels actes virtuals o presencials, per exemple de cara a organitzar el 8 de març, dia internacional de la dona.

L’assemblea s’ha celebrat al Parc dels Pinetons, a l’aire lliure i en grups de treball reduïts, per tal de respectar les mesures permeses. Els grups s’han format amb persones del col·lectiu i noves veus interessades a implicar-se més en el moviment.

La trobada també ha servit per reformular el projecte de Mollet feminista i plantejar conceptes com les comissions de treball, per tal que crear diversos nivells d’implicació. Durant la sessió també s’ha presentat a les noves incorporacions els documents que s’han treballat fins ara, com el codi ètic, com treballa el col·lectiu o el pla de comunicació.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail