Mollet ha acollit la presentació del llibre ‘Entrevistes amb directors de cinema fantàstic’

La biblioteca de Can Mulà de Mollet ha acollit la presentació del llibre ‘Entrevistes amb directors de cinema fantàstic’. Es tracta d’un recull de 52 entrevistes fetes al llarg de 30 anys a directors reconeguts del cinema fantàstic d’arreu del món. L’autor de l’obra és el molletà Àlex Aguilera, conjuntament amb la col•laboració amb el madrileny José Luis Salvador Estébanez i el valencià Carlos Durbán. Tots tres grans especialistes en el gènere fantàstic. Aquest és el segon llibre del cinèfil baixvallesà. La seva primera obra també recollia entrevistes fetes a altres directors. Un dels punts forts de l’obra és que també hi ha converses de caire més informal amb els directors.

Es tracta d’un obra única en llengua castellana on al llarg de 30 anys s’han entrevistat a 52 directores reconeguts del cinema fantàstic d’arreu del món.

L’autor molletenc d’acollida Àlex Aguilera és el seu principal autor, juntament amb el madrileny José Luis Salvador Estébanez i el valencià Carlos Durbán. Tots tres grans especialistes en el gènere fantàstic.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail